Gelince onu etkilemek için bir saat önceden hazýrlanmaya baþlamýþtým. Duþ aldým. Onun en sevdiði kadýn parfümü olan Angel ile yýkandým resmen. Saçlarýmý açtým. Sütyen takmadým. Dar, askýlý, hafif göbeði açýk bej bir body giydim. Göðüs uçlarým çok belirgindi. Bakýnca ben bile tahrik oluyordum. Bej bir tanga giydim.



Ve kýsa pileli haki bir etek giydim. Altýna da ayný yeþilden az topuklu terlikler. Makyajý sevmiyordu. Ondan makyaj yapmadým sadece dolgun dudaklarýmý daha da ortaya çýkarmak için parlatýcý sürdüm. Gerçekten güzel olmuþtum. Oturup onu beklemeye baþladým ki kapý çaldý. Son kez aynaya bakýp gülümseyerek kapýyý açtým. Ýþte onun için hazýrlandýðým caným babam karþýmdaydý.



"Hoþgeldin tatlý þey" diyip sýký sýký sarýldým ona. Beni hissetmesini istiyordum. "Hoþbulduk caným kýzým" diyip içeri girdi. Caným lafý hoþuma gitmiþti ama kýzým`ý duymak istemiyordum. Ýçeri girdiðimizde hemen salona geçip oturdu. Bende arkasýndan gittiðimde beni süzdü ve "yine çok güzel olmuþsun kýzým" dedi.



Her güzel laftan sonra gelen kýzým lafý sinirimi bozuyordu. Karþýsýndaki koltuða oturdum. Bacak bacak üstüne attým. Eteðim çok yukarý çýkmýþtý ama farkýnda deðilmiþ gibi yapýyordum. Þimdi tangamý görüyor bile olabilirdi. Ona iþin nasýl gittiðini falan soruyordum ama aklýmda olan son þeylerdi. Gazetede 45 çeþit estetik diye bir sayfa vardý. Göðüs estetikleriyle ilgili birþey mi söylesem diye düþünüyordum.



Çünkü benim göðüslerim 90 ve çok dik. Yani kusursuz diyebilirim. Ona "göðüslerime estetik yaptýrmama izin verirmisin" dedim. Baþta biþey demedi. Sonra "ne yaptýrmak istiyosunki" dedi. Bende "dikleþtirmek olabilir" dedim. Konuþurken gözlerinin göðüslerime kaydýðýný hissediyodum ve bu çok hoþuma gidiyodu. "Sence gerek varmý?" dedi.



Güzel olduklarýnýmý ima etmek istemiþti yoksa gerçekten isteyip istemediðimi mi sormuþtu. Cevap vermeden "Sence?" dedim. "Bence gerek yok, býrak göðüsleri biçimsiz olanlar yaptýrsýn."dedi. Muhabbeti uzatmadým. Ama vücudumu farketmesi için iyi bir adým atmýþtým.

Neyse yemek hazýrlamanýn zamaný gelmiþti. Sofrayý hazýrlýyodum. Bilerek her salona girip çýktýðýmda kýrýtarak yürüyodum.



Belki ilgisini çekerim umuduyla. Sonra bilerek peçeteleri yere düþürdüm. Tam karþýsýnda eðilip peçeteleri aldým. Ama yavaþ hareket ediyodum ki minicik eteðimin altýndan tangamý, kalçamý görsün. Arkamý döndüðümde bana bakýyodu. Evet istediðim olmuþtu. Ona gösterebilmiþtim kendimi.



Tekrar mutfaða giderken ona öpücük attým. Öyle bi bakýp gülümsedi ki. Resmen bittim. Sonra içeri geldim ve yemeðin hazýr olduðunu söyledim. Salonda oturup muhabbet ederek yemek yedik. Sonra sofrayý kaldýrdým.



Salonda o ikili koltuða oturdu. Bende baþýmý onun kucaðýna koyarak yattým. Eteðim yok denilcek gibi belime sýyrýlmýþtý. Göðüs uçlarým ise bodymi delip dýþarý fýrlayacak gibilerdi. Öyle yatarken konuþuyoduk. Ben yüzümü ona çevirerek yattým. Yani kucaðýnda kafam var ama yüzüm ona dönük.



Altýnda ince bir pantolon vardý. Sikini hissediyodum ve bu benim iyice ýslanmama neden olmuþtu. Konuþurken aðzýmý farkýnda deðilmiþ gibi sikine dayayýp konuþuyodum. Saçlarýmý okþuyordu. Belki o beni kýzý olarak gördüðü için okþuyordu ama ben o an hiç öyle düþünmüyordum.



Sürekli gözlerine bakýyordum. "Ne oldu caným" dedi. Hiçbiþey demeden, aþkýmý belli edercesine gözlerine bakýyordum. O ise ne olduðunu annamaya çalýþýyordu. "Seni seviyorum" dedim kýsýk bi sesle. Tam duymamýþtý sanýrým. "Efendim?" dedi. "Yokbiþey" diyip sustum.



Yüzüm asýlmýþtý. Ters giden biþeyler olduðunu anlamýþtý. "Ne olduðunu sölermisin tatlým" dedi. Kararsýzdým. Nasýl tepki vereceðini bilmiyordum. Boynunda tutup kafasýný aþaðýya çektim. Ben de kafamý biraz kaldýrdým. Yanaðýna ýslak bi öpücük kondurdum. "Seni seviyorum tatlý kýzým benim" dedi.



Gözleri bakarak sýkýca sarýldým beline. Hiçbiþey demedim. Aðlayacak gibi olmuþtum. Onu tahrik etme çabam falan bitmiþti. Sadece onunda bana aþýk olmasýný istiyordum. "Sana biþey söyleyeceðim ama lütfen kötü bi tepki verme" dedim. "Peki caným" dedi. "Ben seni seviyorum ama bu baba sevgisinden öte biþey.



Ben sana aþýðým. Seni istiyorum" dedim. Bunlarý söyledikten sonra rahatlamýþtým ama o çok þaþýrmýþ görünüyordu. "Senden bunlarý duyduðuma çok þaþýrdým ama kesinlikle kötü bi tepki vermiyeceðim tatlým. Dürüst olduðun için teþekkür ederim" dedi. Sýkýca sarýldý bana. Onunla seviþmek istiyordum.



Sevdiðini söyleyen bunu da söyler diye gaza getirdim kendimi. "Biþey daha söyleyebilirmiyim" dedim. O kadar sýcak baktýki gözlerimin içine, gülümsedi. "Söyle tabiki bebeðim" dedi. "Seninle... þey.. seninle beraber olmak.. seviþmek istiyorum" dedim. Bu duyduðuna biraz öncekinden daha çok þaþýrmýþ gibiydi. "Tatlým ciddi misin sen? yoksa beni denemek için falanmý yapýyorsun?" dedi.



"Ciddiyim aþkým" dedim. Aþkým kelimesini o kadar bastýrarak söylemiþtim ki babam gittikçe daha çok þaþýrýyordu dediklerime yaptýklarýma. "Hadi lütfen bu gece birlikte olalým. Sonra unutacaðýma söz veriyorum istemezsen" dedim. Baþta çok kararlýydý ve karþý çýkýyordu. "Olmaz öyle þey", "Kesinlikle kabul etmem.



Sen ne dediðini bilmiyorsun" tarzý þeyler söyleyip duruyordu. Ama ben yalvarýr gözlerle ona bakmaya devam ettikçe yumuþar gibi oluyordu. En sonunda yanaklarýna iki elimi koyup gözlerine bakmaya baþladým. "Seni seviyorum tatlý þey seni seviyorum" diyip duruyodum. O þaþkýn ifadesi o kadar hoþuma gidiyorduki anlatamam.



Sonra yüzünü okþayýp onu dudaklarýndan öpmeye baþladým. Baþta kafasýný geri çekmeye çalýþtý ama ben onu öpmeye devam ettikçe hiç itiraz etmedi. Hatta o da beni öpmeye baþladý. "Bu gece çok güzel olsun lütfen. Hep bunun hayalini kurmuþtum." dedim. Artýk alýþmýþtý sanki. "Peki bebeðim" diyip beni odasýna götürdü.



Uzun süre öpüþtük sadece. Sonra karþýsýnda üstümdekileri teker teker çýkararak soyundum. Sonra onu soydum. Hep istediðim þeyi gerçekleþtirmek için bacaklarýnýn arasýnda diz çöktüm. O tatlý sikini elime aldým. Tam hayalini kurduðum gibiydi. Babam benim bu kadar rahat davranmamý þaþkýnlýkla izliyordu.



Ama benim düþündüðüm kalýn yaraðýný aðzýma alýp emmekti. Okþadýktan sonra dudaklarýmýn arasýndan kaydýrdým. Islak, sýcak aðzýmda öyle bir emiyordum yalýyordum ki sikini. Bi elimle gövdesini okþarken diðer elimde taþaklarýný sýkýyordum. Arada taþaklarýný yalýyordum.



Babam hýrlýyordu resmen. "Ne tatlý biþeysin sen. Harikasýn. Ohh caným yavrum benim" diye inleyip duruyordu. En sonunda "geliyorum istersen çekil" dedi ama ben onun spermlerini yutmak istiyordum. Her damlasýný yuttum. O kadar güzeldi ki.



Sonra o beni yatýrdý yataða ve her yerimi yalamaya baþladý. Ayaklarýmdan baþlayýp bacaklarýmý, kasýklarýmý, göbeðimi, göðüslerimi, boynumu, omuzlarýmý, koltuk altlarýmý. Bitek amýmý yalamamýþtý. Ama ben çok istiyordum onu yalamasýný. Sanýrým beni iyice çýldýrtmak için yapýyordu. Ama sonunda onuda yalamaya baþladý.



Dilini baþtan aþaðý gezdirip duruyordu. Sonra klitorisimi emip ýsýrýyordu. Bu nasýl bir zevkti? Kendimden geçmiþtim. Nefeslerim bi sýklaþýyor bi yavaþlýyordu. Ýnlemeden çýðlýk atmadan duramýyordum. O ise ben baðýrdýkça daha çok emiyordu klitorisimi. En sonunda gözlerim kaymaya baþladý zevkten. Kasýlmýþtým ve bi anda öyle bi çýðlýk attým ki.



Bütün vücudum titremeye baþladý ve boþaldým. Ýlk gerçek orgazmýmý yaþamýþtým. Mastürbasyona benzemiyordu, hayatýmda hiç bu kadar zevk almamýþtým.

Babam üstüme yatýp gözlerime bakmaya baþladý. Ben ise "oh teþekkür ederim o nasýl bi zevkti" diyip duruyodum. "Asýl zevk birazdan" dedi. Ve onu sertleþene kadar yalamamý istedi. Ben büyük bi zevkle sikini aðzýma alýp yalayýp emdim.



Sonra "Nasýl seviþmek istersin" dedi. Bende "üstümde olmaný, dudaklarýmý göðüslerimi öpüp emerek beni sikmeni istiyorum" dedim. Sanýrým bu kadar açýk konuþmam onu daha da azdýrmýþtý. Beni yatýrdý üstüme çýktý. Sikinin baþýný amýma yerleþtirdi. Beni öpmeye baþladý. Dudaklarýmý ve dilimi emerken yavaþ yavaþ sikini içime itiyordu. Yavaþ yavaþ içime girdi ve sonunda tamamýný içime almýþtým.



Beni öperek gözlerimin içine bakarak gidip gelmeye baþladý. Sürekli sevgimi sözleri fýsýldýyordum kulaðýna. O anýn bitmemesi için herþeyimi feda ederdim. Ve ayný anda orgazm olduk. Bana bu zevkleri yaþattýðý için ona teþekkür edip duruyordum...Gönderen: sexylin